PRIVACY

1 – INNLEDNING

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

www.fredrikhagen.no eies og driftes av Fredrik Steen Hagen.

2 – OM PERSONOPPLYSNINGER OG REGELVERKET

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Fredrik Steen Hagen som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

3 – DELING AV OPPLYSNINGER

Vi deler ikke personopplysninger med andre selskap.

4 – ADMINISTRERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss, se punktet kontaktinformasjon for mer informasjon.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette

5 – INNHOLD FRA TREDJEPARTSLEVERANDØRER

Nettsiden vår kan ha innehold som bilder, filmer og annet levert av tredjeparts leverandører som Youtube, Vimeo eller lignende. Innhold fra andre leverandører oppfører seg akkurat som om du besøkte leverandøren direkte. Disse tjenestene plasserer informasjonskapsler på din maskin.

6 – GOOGLE ANALYTICS

Denne nettsiden bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. Google Analytics bruker informasjonskapsler som gir oss informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv. Informasjonen som analyseres av Google Analytics anonymiseres gjeennom tjenesten AnonymizeIP, som gjør at enkeltbrukere ikke kan identifiseres.

De fleste nettlesere er forhåndsinnstilt til å automatisk akseptere informasjonskapsler, men brukeren kan velge å endre disse innstillingene i nettleseren.

7 – ENDRINGER AV PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

8 – KONTAKTINFORMASJON

Har du spørsmål om vår bruk av personvernerklæringen eller personopplysninger, ta gjerne kontakt med meg på post.fredrik.hagen@gmail.com.